Home VestiPolitika i društvo Krajem juna biće održana trka zaposlenih u Beogradu

Krajem juna biće održana trka zaposlenih u Beogradu

by bifadmin

U četvrtak posle posla, 22. juna održaće se Belgrade Business Run, druga po redu timska trka od 5 kilometara za zaposlene. Prijavljeno je 123 tima od po tri člana iz više od 50 beogradskih preduzeća. Pobedničkim će biti proglašen onaj tim koji bude imao najmanje zbirno vreme sva 3 člana.

„Pored fer pleja i akivnog načina života u koji se trčanje kao trend savšreno uklapa, ova trka je mnogo više zabava i druženje posle posla sa kolegama i koleginicama. Timovi su meštoviti, znači i devojke i momci će trčati i nakon trke večerati, slušati muziku i napraviti jedan dobar dan posvećen timskom duhu“, rekao je direktor trke Veroljub Zmijanac, inače autor sajta Trčanje.rs posvećenog trčanju i maratonu.

Program trke startuje otvaranjem prijavnog centra od 17h. Trka na 5km počinje u 19h, a posle nje takmičari nastavljaju druženje. Nagrade su robne i biće dodeljene u apsolutnoj konkurenciji, pojedinačno, ali i za najbrojnije preduzeće i tim koji bude imao najbolje navijače ili nakreativniju fotografiju.

„Staza ne priznaje titule, to je naš slogan. Ovde svako može biti šampion. Svako može da izađe na crtu svom šefu ili šefici i još važnije, svako može i treba da doprinese pobedi svog tima i preduzeća. To je duh Belgrade Business Run-a“, dodao je Zmijanac.

Trku organizuje Beogadski trkački klub i sajt Trčanje.rs. Sve informacije i formular za prijavu se nalaze na sajtu http://belgradebusinessrun.com/

Pročitajte i ovo...