Close
/ Politika i društvo / Još desetak dana traju prijave na konkurs “Ideja za bolje sutra”
BiF Analize Čitajte B&F online

Još desetak dana traju prijave na konkurs “Ideja za bolje sutra”

Sajam Ideja za bolje sutra (1)
Redakcija BIF on 28/06/2017 - 12:13 in Politika i društvo

This post has already been read 647 times!

Rok za prijavu najboljih ideja na konkurs za socijalne preduzetnike je 7. jul 2017. godine. Do tada možete poslati ideje koje na najbolji način predstavljaju Srbiju a istovremeno imaju jasnu socijalnu komponentu na konkurs “Ideja za bolje sutra”.

On je organizovan u nekoliko faza, a trajaće ukupno 10 meseci. U prvoj fazi, koja traje od 6. juna do 7. jula, navedene kategorije će moći da prijave ideje za koje smatraju da mogu da doprinesu poboljšanju imidža naše zemlje u inostranstvu i unapređenju njenog izvoznog potencijala. Komisija će tokom druge faze izabrati kandidate koji su predložili najbolje ideje, sa kojima će stručnjaci raditi na razvoju biznis planova. Nakon izrade i ocene biznis planova, tokom treće faze, stručna komisija će na osnovu ustanovljene socijalne komponente, inovativnosti predloženih ideja, preduzetničkog duha i održivosti projekta, izabrati od 5 do 7 najboljih ideja.

Organizatori ovog događaja UniCredit fondacija, UniCredit Banka, Fondacija Ana i Vlade Divac, i Smart kolektiv raspolažu sa nagradnih 40.000 evra bespovratnih sredstava koja će biti dodeljena pobednicima.

Više o ovome možete saznati na sledećem linku.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *