Close
/ Posle 5 / Mastercardovi turistički dragulji Evrope: Asturija nalepša destinacija ali je i Uvac na listi
BiF Analize Čitajte B&F online

Mastercardovi turistički dragulji Evrope: Asturija nalepša destinacija ali je i Uvac na listi

Redakcija BIF on 21/06/2017 - 12:30 in Posle 5, Slajder

This post has already been read 850 times!

Kompanija Mastercard objavila je listu 44 skrivena dragulja za putnike, sa posebnim akcentom na posebne, manje poznate i manje pristupačne putničke destinacije u Evropi.

Na samom vrhu se nalazi regija Asturija u severnoj Španiji sa neverovatnim prizorima manastira Kovadonga, dragulja koji istinski oduzima dah, gde još uvek nema turističkih gužvi, a i dalje nudi pristupačne cene. Odmah iza je Malta sa svojim srednjevekovnim gradom Zebug, a treća na listi je Salckamergut regija u Austriji sa svojim prelepim jezerom Halštat.

 

dragulji

 

Lista skrivenih top dragulja Evrope sastavljena je koristeći podatke kompanije Mastercard, kao i informacije lokalnih blogera koji se bave putovanjima i turističkih eksperata. Rangirani su prema lepoti, gužvi, načinu plaćanja, ceni boravka i udobnosti.

„Stručnost koju ima kompanija Mastercard u pogledu različitih platnih metoda rezultirala je jedinstvenom listom preporuka koja omogućava putnicima da uporede različita mesta prema privlačnosti, udobnosti i ceni”, rekao je Adam Blejk, direktor Internacionalnog centra za turistička istraživanja na Bornmut univerzitetu. „Njihovi podaci u kombinaciji sa lokalnim informacijama o mestima koja turisti posećuju, čine ovaj vodič veoma informativnim, čak i za sezonske putnike.“

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *