Home VestiPolitika i društvo Olimpijski dan 10. juna u Hajd parku

Olimpijski dan 10. juna u Hajd parku

by bifadmin

Na konferenciji za medije održanoj u McDonald’s restoranu Bezistan na Terazijama, najavljen je ovogodišnji “Olimpijski dan“. Pod sloganom „Trčimo zajedno“, “Olimpijski dan“ će se održati 10. juna sa početkom u 12 časova, na Trim stazi u beogradskom HAJD parku.

Ovaj događaj organizuje se u 206 zemalja sveta povodom obeležavanja rođendana Međunarodnog olimpijskog komiteta, a u našoj zemlji će biti proslavljen po 23. put. Olimpijski komitet Srbije organizuje „Olimpijski dan“, uz podršku kompanije McDonald’s, Top partnera MOK-a, koji je generalni sponzor ove manifestacije u celom svetu.

Tog dana u Hajd parku će biti organizovane trke za decu do 4, 8 i 12 godina, trka za osobe sa invaliditetom, trka zadovoljstva na 3600 metara, kao i porodična i štafetna trka. U štafetnoj trci učestvovaće štafeta Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije članice sponzorskog pula Olimpijskog komiteta Srbije.

Kao i prethodnih godina kompanija McDonald’s će za sve učesnike obezbediti majice Olimpijskog dana, a za najmlađe i vaučere za osveženje u njihovim objektima.

Predstavnici sponzorskog pula OKS, kompanije „Coca Cola“ i “Zlatiborac” pripremiće po dva paketa svojih proizvoda za dve najbrojnije porodice koje će učestvovati u porodičnoj trci, dok će kompanija McDonald’s najbržu porodicu nagraditi ručkom u svom restoranu.

Pročitajte i ovo...