Close
/ Politika i društvo / Britanski finansijski lobisti sutra u Briselu o opcijama posle Bregzita
BiF Analize Čitajte B&F online

Britanski finansijski lobisti sutra u Briselu o opcijama posle Bregzita

brexit
Londonska grupa finansijskih lobista "TheCityUK" održaće u sredu u Briselu prvi sastanak sa zvaničnicima i akcionarima od početka pregovora o izlasku Velike Britanije iz EU.
Redakcija BIF on 04/07/2017 - 12:00 in Politika i društvo, Slajder, Vesti

This post has already been read 435 times!

Londonska grupa finansijskih lobista “TheCityUK” održaće u sredu u Briselu prvi sastanak sa zvaničnicima i akcionarima od početka pregovora o izlasku Velike Britanije iz EU.

Sastanak će biti održan u vreme političke i ekonomske neizvesnosti u Velikoj Britaniji, pošto mnoge kompanije brinu da će se britanska premijerka Tereza Mej opredeliti za takozvani “tvrdi Bregzit” koji bi izolovao tu zemlju od tržišta EU.

Ta grupa lobista ranije je objavila izveštaj u kojem se založila za “pristup zajedničkom tržištu” i za “prihvatanje profesionalnih kvalifikacija i standarda regulisanih proizvoda i usluga” izmedju EU i Velike Britanije posle njenog izlaska, što nije u skladu s planom Mej.

Grupa “TheCityUK” saopštila je da redovno prima delegacije u Briselu, kao i da sastanak u sredu “nije neobičan”, ali da će na njemu biti reči o Bregzitu.

Izvor: Beta

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *