Home VestiEkonomija Direktna Banka od danas dvaput veća

Direktna Banka od danas dvaput veća

by bifadmin

Direktna Banka ad Kragujevac obezbedila je bolje pozicioniranje na bankarskom tržištu Srbije, kao i širenje i jačanje svoje prodajne mreže nakon ovogodišnje kupovine Findomestic banke AD Beograd. Nova, objedinjena banka od danas ima više od 400 zaposlenih i dva puta veću mrežu ekspozitura koja će omogućiti poboljšanje obima i kvaliteta proizvoda i usluga koje Direktne Banka nudi svojim klijentima.

Uspešno završena transakcija deo je planova za širenje poslovanja Direktne Banke, čiji je cilj da se pozicionira kao vodeća banka za servisiranje malih i srednjih preduzeća, kao i fizičkih lica u našoj zemlji.

Direktna Banka u Srbiji nastala je početkom 2016. godine kupovinom kragujevačke KBM banke od Nove kreditne banke Maribor (NKBM) i od tada uspešno razvija svoje poslovanje na čitavoj teritoriji Srbije. Čine je tri Regionalna centra: Kragujevac, za teritoriju Centralne, Istočne i Južne Srbije, Beograd za teritoriju Beograda i Novi Sad za Vojvodinu.

Direktnu Banku definiše profesionalnost, transparentnost, stabilnost, svedena administracija i direktan pristup klijentu, a sa svojim sedištem u Kragujevcu, naslednik je duge bankarske tradicije u Srbiji.

Pročitajte i ovo...