Home Promo Immofinanz u septembru otvara Stop Shop ritejl park u Lazarevcu

Immofinanz u septembru otvara Stop Shop ritejl park u Lazarevcu

by bifadmin

Austrijska kompanija Immofinanz nastavlja sa širenjem lanca Stop Shop ritejl parkova u Srbiji. Najnoviji objekat u Lazarevcu će obuhvatati prodajni prostor od oko 10.100 kvadratnih metara i skoro 220 parking mesta, a otvaranje ovog ritejl parka je zakazano za 14. septembar 2017. Godine. Otvaranje će obeležiti i ulazak novih brendova na srpsko tržište jer će se po prvi put u okviru jednog ritejl parka u Srbiji naći dva brenda poljske modne grupacije LPP.

„Veoma smo ponosni na činjenicu da je LPP grupacija sa popularnim brendovima odeće Reserved i Sinsai odlučila da proširi svoju mrežu u Srbiji baš u okviru Stop Shop ritejl parka u Lazarevcu. Sa 23 domaća i internacionalna brenda, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Lazarevca i predgrađa”, izjavio je Joško Pitesa, menadžer operacija za Srbiju u kompaniji IMMOFINANZ.

Pored dva brenda LPP grupacije, u Stop Shop ritejl parku će se naći dobro poznati brendovi kao što su N-sport, Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, DM Drogerie, Lilly Drogerie, Roda supermarket i Top Shop, kao i određeni brendovi koji tek ulaze na srpsko tržište.

Novoizgrađeni Stop Shop nalazi se na zapadnom ulasku u grad i šetačkoj udaljenosti od centra, blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom.

Nakon Čačka, Niša i Valjeva, Lazarevac je četvrta Stop Shop lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Trenutno su u pripremi projekti ritejl parkova u Vršcu, Požarevcu i Sremskoj Mitrovici, a njihov završetak se očekuje 2018. godine.

Pročitajte i ovo...