Close
/ IT i nauka / Sinergija u oktobru u Beogradu
BiF Analize Čitajte B&F online

Sinergija u oktobru u Beogradu

Redakcija BIF on 05/09/2017 - 14:34 in IT i nauka

This post has already been read 394 times!

Pod sloganom „Engage Digitally“ 17-ta Sinergija će biti održana od 25. do 27. oktobra 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Prva dva konferencijska dana su tradicionalno Tehnički dani, koji će doneti veliki broj korisnih i zanimljivih predavanja, uz nezaobilazni Expo prateći program.

Treći, Biznis dan, ugostiće 27. oktobra Džejmsa Vitakera (James Whittaker), renomiranog predavača i istaknutog Microsoft inženjera poznatog širom sveta po izuzetno interesantnim i kreativnim predavanjima. Autor je 5 knjiga, od kojih su dve ušle u finalni izbor za nagradu Jolt Award, a jedna postala bestseler. Pre Microsofta, Džejms je radio za FBI, ali i kao free lance developer za IBM, Ericsson, SAP, Cisco. Sinergija 17 pruža priliku da prisustvujete njegovom prvom predavanju u Srbiji.

Ovogodišnja Sinergija je tematski posvećena inovacijama u digitalnim transformacijama, značaju start-up zajednice i preduzetništva, i open source softveru, cloud tehnologijama, pitanjima vezanim za IT bezbednost, implementacijom najnovijih tehnologija u biznisu, kao što su rešenja u oblasti proširene realnosti (Augmented Reality) koji menjaju percepciju sveta i biznisa kakve poznajemo.

Sinergiji 17 se možete pridružiti registracijom preko zvaničnog veb portala, a prijavom do 15. septembra ostvarujete posebne pogodnosti.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *