Home Promo Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u Vrnjačkoj banji u četvrtak 5. oktobra

Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u Vrnjačkoj banji u četvrtak 5. oktobra

by bifadmin

U četvrtak 5. oktobra u 18:30 časova u kafeu Savka (Gavrila Principa 6) u Vrnjačkoj banji održaće se Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u organizaciji Educoma iz Novog Sada uz podršku Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Ulaz je slobodan. Prijave je moguće uputiti na mail: prijavabizniscose@gmail.com

Tema skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Vrnjačke banje: Slavica Pajić (MPM Poliplast doo), Dana Trmčić (Rakija Dana), Danijela Maksimović (Agencija Lela) i Jasmina Mirić (Samostalna krojačka radnja) kao i Sanja Alvirović ispred Educoma kao domaćin skupa.

Skup je podržan institucionalno od kancelarije za Lokalni ekonomski razvoj Vrnjačke banje i Regionalne privredne komore Moravičkog i Raškog upravnog okruga.

Generalni sponzor Skupa preduzetnica je Novosadski sajam.

Biznis ćoše održaće se i u Kragujevcu (05.10.), Šapcu (12.10.), Sremskoj Mitrovici (26.10.), Kikindi (02.11.), Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12).

Pročitajte i ovo...