Home VestiIT i nauka Symantec predstavlja Endpoint bezbednosno rešenje za Cloud generaciju

Symantec predstavlja Endpoint bezbednosno rešenje za Cloud generaciju

by bifadmin

Symantec, vodeća svetska kompanija za sajber bezbednost, objavila je izlazak najnaprednijeg i najobuhvatnijeg rešenja za Endpoint sigurnost dostupnog danas, objedinjujući tehnologiju obmane, odbranu od pretnji za mobilne uređaje, Endpoint detekciju i reakciju (EDR), jačanje i intenziviranje zaštite pomoću naprednog mašinskog učenja (AML). Rešenje je izgrađeno na tržišno vodećoj platformi kompanije Symantec pod nazivom SEP (Symantec Endpoint Protection) i predstavlja prvo rešenje koje donosi sve ove mogućnosti u jednom softverskom agentu, zadovoljavajući potrebe Cloud generacije, pomažući im da pojednostave i optimizuju svoja IT okruženja, smanje troškove i poboljšaju bezbednost.

Kako poslovno okruženje evoluira usvajajući računarstvo u oblaku i mobilne tehnologije, preduzeća rade napornije da zaštite zaposlene koji koriste različit skup uređaja, dok istovremeno obezbeđuju zaštitu protiv novih sajber pretnji. Symantec-ova efikasna odbrana protiv napada kao što su WannaCry i Petya je reafirmisala potrebu za pristupom rešavanju problema koji će biti zasnovan na platformi i donositi inovativna bezbednosna rešenja na sve uređaje, mreže i aplikacije, kako bi pobedio eskalirajuće pretnje. Ovi izazovi su postali teži za rešavanje, pored činjenice da postoji manjak kvalifikovanog ljudstva zaduženog za sajber bezbednost i pojavljivanja rešenja usmerenih na rešavanje pojedinačnih bezbednosnih izazova.

Symantec jedinstveno pruža sveobuhvatne mogućnosti za krajnje tačke u jednom softverskom agentu, što omogućava CISO i IT timovima da nadgledaju, upravljaju i zadrže pretnje, istovremeno smanjujući operativnu složenost. A kroz svoj okvir za integraciju, dodatna partnerska rešenja mogu biti integrisana sa SEP rešenjem, da se njima upravlja preko Symantec-ovog agenta.

Više informacije o ovom proizvodu možete pronaći na sajtu IT rešenja.

Pročitajte i ovo...