Home VestiIT i nauka Novi kućni bioskopski projektor za ljubitelje dobre slike

Novi kućni bioskopski projektor za ljubitelje dobre slike

by bifadmin

BenQ, br.1 brend za DLP projektore u svetu, danas predstavlja CineHome W1700 DLP projektor, isporučujući 4K UHD HDR kućni bioskop svim gledaocima uz atraktivnu cenu. Model W1700 dolazi na tržište sa pravom ultra visokom 4K rezolucijom od 8,3 megapiksela, preciznošću CinematicColor tehnologije i HDR-om koji je optimizovan za projektovanje, za iznenađujućim kvalitetom slike koji je veran životu..

Pređašnji 4K video kvalitet kod modela W1700 je dodatno napunjen sa podrškom visokog dinamičnog opsega (HDR10), nudeći bolji osvetljaj i kontrast sa automatskom optimizacijom slike, za isticanje svakog detalja života za bioskopsku zabavu.

Ono što je korisnicima jedna od najbitnijih stavki prilikom odlučivanje za kupovinu jednog ovakvog uređaja jeste i jednostavnost rukovanja istim. Ovaj projektor je opremljen automatskom korekcijom i zumom od 1.2X za smeštanje u bilo kom prostoru, a može se postaviti veoma lako. Takođe se priključivanjem HDMI dongl, kao što su Google Chromecast ili Amazon Fire TV Stick, pretvara u pametan uređaj.

Pročitajte i ovo...