Home VestiIT i nauka Veritas Technologies lider u Gartnerovom “magičnom kvadrantu” u domenu rešenja za arhiviranja informacija namenjenih preduzećima

Veritas Technologies lider u Gartnerovom “magičnom kvadrantu” u domenu rešenja za arhiviranja informacija namenjenih preduzećima

by bifadmin

Veritas Technologies, lider u upravljanju podacima u multi-cloud okruženjima, danas je saopštio da je imenovan za lidera u Gartnerovom izveštaju Magic Quadrant 2017 u oblasti arhiviranja informacija u velikim preduzećima i to po 14. put zaredom otkad je izveštaj prvi put objavljen.

Gartnerovi kriterijumi za ocenjivanje dobavljača uključuju kompletnost vizije, zasnovanu na razumevanju tržišta, marketing strategiju, strategiju prodaje, strategiju ponude (proizvoda), biznis model, vertikalnu/industrijsku strategiju, inovacije i geografsku strategiju, i sposobnost da se to sprovede u delo, na osnovu proizvoda, sveukupne održivosti, sprovođenja prodaje i cena, odgovora tržišta, izvršenja marketinga, korisničkog iskustva i operacija. Sa ovim priznanjem, Veritas potvrđeno nastavlja vođstvo u arhiviranju podataka zahvaljujući Veritas Enterprise Vault rešenju i Veritas Enterprise Vault .cloud verziji istog.

“U vremenu u kome je izuzetno važna regulatorna usklađenost u vezi sa zadržavanjem podataka, Veritas je potpuno posvećen pomaganju svojim klijentima da unaprede upravljanje svojim podacima koji najviše rastu — imejlovima, dokumentima i fotografijama, a koji mogu da ih izlože opasnostima potencijalno štetnih bezbednosnih ranjivosti i nenamernom curenju podataka o ličnosti,” rekao je Majk Palmer, izvršni potpredsednik kompanija i direktor za proizvode u Veritasu. “To što smo imenovani za lidera po 14. put zaredom u Gartnerovom izveštaju Magic Quadrant za rešenja za arhiviranje informacija namenjena preduzećima, predstavlja neverovatan uspeh za nas.”

Veritas Technologies je takođe proglašen za lidera u kategoriji Rešenja za bekapovanje i povraćaj podataka namenjena data centrima. Pored toga, Veritas Technologies je naveden kao kompanija sa najvećim ukupnim prihodima na tržištu softvera za bekapovanje i povraćaj podataka, među vodećim dobavljačima širom sveta u periodu 2015-2016. godina.

Pročitajte i ovo...