Home Promo „Dunav osiguranje“ darivalo paketiće deci u KBC Zemun

„Dunav osiguranje“ darivalo paketiće deci u KBC Zemun

by bifadmin

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima Kompanija „Dunav osiguranje“ darivala je danas novogodišnje paketiće mališanima koji se leče u Bolnici za pedijatriju Kliničko-bolničkog centra Zemun. U okviru tradicionalne akcije ta kompanija već četvrtu godinu zaredom poklanja novogodišnje paketiće deci koja borave u ustanovama širom Srbije, a vrednost ovogodišnje donacije je oko sedam miliona dinara.

Član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“ Zvonko Zindović, rekao je da će „Dunav“ tokom decembra podeliti više od 3.600 slatkih paketića mališanima smeštenim u 113 ustanova u Srbiji među kojima su prihvatilišta, domovi za mentalno obolelu decu, humanitarna udruženja, bolnice, socijalne ustanove, udruženja za slepe i slabovide, specijalne škole i predškolske ustanove.

“Na taj način nastavljamo tradiciju društveno-odgovornog poslovanja kompanije kroz odgovornost koju pokazujemo prema građanima Srbije. Verujem da će slatki paketići barem malo ulepšati detinjstvo ovim divnim mališanima i izmamiti im osmeh“, rekao je Zvonko Zindović tom prilikom.

Pomoćnik direktora KBC Zemun Ratko Tomašević, zahvalio je „Dunav osiguranju“ što brine o bolesnoj deci kao najosetljivijem i najranjivijem delu društva i rekao: “Lepo je što su deci uručili novogodišnje paketiće sa željom za njihovo brzo ozdravljenje. Mališani se obraduju svakoj pažnji, za njih su ovakvi gestovi i podstrek da što brže ozdrave i vrate se svojim porodicama“, smatra Tomašević.

Najmlađi pacijenti KBC Zemun primili su poklone sa oduševljenjem, a devojčica Goga recitovala je „Zimsku pesmu“ u znak zahvalnosti za paketić koji joj je Kompanija “Dunav osiguranje“ podarila.

Do kraja decembra „Dunav osiguranje“ uručiće paketiće i deci u Beogradu, Novom Sadu, Kruševcu, Somboru, Kraljevu, Nišu, Vranju, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Zaječaru, Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Zrenjaninu, Leskovcu, Pančevu, Pirotu, Požarevcu, Smederevu, Jagodini, Kragujevcu, Čačku, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

Pročitajte i ovo...