Home Promo Triglav osiguranje sponzor nacionalnog košarkaškog kupa

Triglav osiguranje sponzor nacionalnog košarkaškog kupa

by bifadmin

Na  žrebu za parove nacionalnog košarkaškog Kupa objavljeno je proširenje saradnje između Košarkaškog saveza Srbije i Triglav osiguranja Beograd i na naslovno sponzorstvo ovog bitnog košarkaškog takmičenja koje će se od sada zvati Triglav osiguranje Kup „Radivoja Koraća“.

Time se saradnja koja postoji u segmentu generalnog sponzorstva muške seniorske reprezentacije, naslovnih sponzorstava muške i ženske Kadetske lige Srbije i podrške Nacionalnom prvenstvu u basketu 3 na 3 nadogradila i upotpunila.

„Zadovoljstvo mi je što će kompanija Triglav osiguranje od danas biti i naslovni sponzor nacionalnog košarkaškog kupa. Kao društveno odgovorna kompanija, koja kroz sport želi da ukaže na ispravan, kvalitetan i zdrav način života, imamo veliku sreću što nam je partner upravo Košarkaški savez Srbije sa kojim delimo ove vrednosti“, rekao je Dragan Marković, Predsednik izvršnog odbora Triglav osiguranja.

„Verujem da je pred nama još jedan sjajan finalni turnir u Nišu, na kome će svi ljubitelji košarke istinski da uživaju. Paralelno sa kup takmičenjem seniora, ponovo ćemo organizovati Mini kup za pionire, na kome ćete na delu moći da vidite budućnost srpske košarke“, izjavio je Predsednik košarkaškog saveza Srbije, gospodin Predrag Danilović.

Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća održava se u Nišu u Hali „Čair“ od 15. do 18. februara 2018. godine.

Pročitajte i ovo...