/ Ekonomija / Devojčice završnih razreda osnovnih škola pozvane da predstave svoje preduzetničke ideje
BiF Analize Čitajte B&F online

Devojčice završnih razreda osnovnih škola pozvane da predstave svoje preduzetničke ideje

This post has already been read 430 times!

Povodom obeležavanja međunarodnog Dana devojčica u IKT-u, Udruženje poslovnih žena Srbije uz podršku Telenor fondacije, treću godinu zaredom organizuje takmičenje za devojčice 7. i 8. razreda osnovne škole pod nazivom „UHVATI IDEJU“.

Takmičenje se organizuje sa ciljem da podstakne preduzetničko razmišljanje kod devojčica a više informacija o propozicijama takmičenja i obrazac za prijavu, devojčice mogu preuzeti sa sajta Udruženja poslovnih žena Srbije http://www.poslovnezene.org.rs/.

Zadatak je da devojčice predstave svoje preduzetničke ideje odgovarajući na temu takmičenja – kako rešavaju neki od svakodnevnih izazova koristeći digitalne tehnologije. Devojčice su pozvane da budu inovativne i kreativne u osmišljavanju što interesantnijih radova u formi videa na zadatu temu u trajanju do 59 sekundi. Neophodno je da se na konkurs sa radovima jave timovi od po tri članice čime se podstiče timski rad. Tri najbolja rada biće nagrađena vrednim nagradama, a pobednički timovi će biti proglašeni nakon radionice koja će se za finaliste takmičenja održati 26. 4. 2018. godine u kompaniji Telenor.

Devojčice imaju i mogućnost prisustvovanja pripremnim radionicama na kojima će moći da steknu veštine izrade video radova i prezentovanja. Radionice će biti realizovane u tri grada, Novom Sadu, Beogradu i Nišu.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close