Home Promo Novi Tesla televizor na tržištu

Novi Tesla televizor na tržištu

by bifadmin

Brend Tesla predstavio je novi Tesla S901 powered by Android TV, čije aplikacije se preuzimaju sa Google Play prodavnice, optimizovane su za rad na televizorima i automatski se ažuriraju.

Ovaj televizor dolazi sa gratis gamepad-om, za uživanje u igicama u stilu prave konzole, samo na velikom 4K UHD ekranu.

U mnoštvu zanimljivih funkcija i mogućnosti, nalazi se i Google Cast – tehnologija koja Tesla S901 televizorima omogućava bežičnu vezu mobilnim uređajima i kućnim računarima.

Uz ovaj dobijaju se i dva daljinska upravljača. Jedan od njih ima klasičan raspored i broj tastera, dok je drugi opremljen isključivo tasterima koji su neophodni za upravljanje smart funkcijama i aplikacijama, za olakšano upravljanje uređajem. Ali, dodatni daljinski upravljač u sebi krije još nešto – mikrofon, z a upravljanje glasom.

Svi modeli iz Tesla S901 serije televizora imaju identične specifikacije kada je reč o unutrašnjim komponentama, a to su Cortex A53 procesor, 2,5 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Hardverska platforma je dovoljno snažna čak i za pokretanje zahtevnijih video igara, kao što su „Asphalt 8 Airborne“, „Leo’s Fortune“, „Minion Rush“ i druge. Naravno, S901 je opremljen i USB priključcima (1 x USB 2.0 i 1 x USB 3.0) pa na njega možete povezati miš i tastaturu.

Tesla S901 televizori opremljeni su i ekranima 4K UHD rezolucije, sa Direct LED pozadinskim osvetljenjem. Drugim rečima, više od 8 miliona piksela kreira neverovatno oštru sliku. Ima i integrisani Sound Bar, stereo sistem sa dva snažna zvučnika smeštena u posebno rezonatorsko telo.

Pročitajte i ovo...