Home VestiIT i nauka Fujitsu za svoju Cloud Service K5 uslugu odabrao novu generaciju Veritas Access infrastrukture

Fujitsu za svoju Cloud Service K5 uslugu odabrao novu generaciju Veritas Access infrastrukture

by bifadmin

Veritas Technologies, lider u upravljanju podacima u multi-cloud okruženjima, obelodanio je da je kompanija Fujitsu Limited odabrala rešenje Veritas Access za softverski definisano mrežno skladištenje podataka (NAS) koje se može proširivati, kao osnovu infrastrukture za uslugu Fujitsu Cloud Service K5. Primena ovog rešenja će omogućiti kompaniji Fujitsu uslove da korisnicima ponudi usluge skladištenja u oblaku koje odlikuju visoke performanse i optimizaciju troškova, lako upravljanje i povećanje kapaciteta (skaliranje).

Fujitsu je do sada koristio tradicionalno rešenje sa hardverskim skladištenjem za svoju operativnu infrastrukturu koja stoji iza usluge K5, što je vremenom donelo izazove, uključujući nedostatak fleksibilnosti, više troškove i poteškoće u primeni različitih protokola za prenos podataka na istoj arhitekturi. Fujitsu je zaključio da Veritas Access – rešenje sa softverski definisanim skladištem (SDS) podataka i mnoštvom uspešnih implementacija – ispunjava rigorozne zahteve za uvođenje u Cloud Service K5 servisnu infrastrukturu.

U daljem radu će kompanije Veritas i Fujitsu blisko sarađivati na dodatnim mogućnostima upravljanja podacima u multi-cloud okruženju K5. Na primer, K5 korisnici koji uvode Veritas NetBackup, rešenje za zaštitu podataka koje podržava cloud, će moći da bekapuju svoje podatke na Veritas Access, glatko ih upućujući na optimalne nosače podataka.

Pročitajte i ovo...