Home VestiIT i nauka Playerhunter: Dokapitalizacija kroz crowdfunding

Playerhunter: Dokapitalizacija kroz crowdfunding

by bifadmin

Srpsko-austrijska digitalna kompanija Playerhunter je za tri nedelje prikupila preko 530.000 funti i nastavlja sa impresivnim nastupima na svetskim tržištima. Playerhunter sada može da se pohvali i uspešnom kampanjom za dokapitalizaciju kroz popularnu platformu za “crowdfunding” Crowdcube iz Velike Britanije. Kompanija čiji prozivod je digitalna platforma za povezivanje fudbalera, menadžera, skauta, trenera, klubova, celog fudbalskog sveta na jedno mesto je ostvarila svoj cilj, da podigne dodatnih 500.000 funti sterlinga kapitala i nastavi svoj vrtoglavi rast i razvoj i već je na 106% svog cilja.

Kampanja je već premašila svoj cilj, sa 265 investitora i još 16 dana do kraja kampanje. Iako je Playerhunter već postigao željenu sumu, i dalje postoji mogućnost da kupite vaš deo i podržite ovu ideju. Crowdfunding princip omogućava da svaki punoletni pojedinac investira u određeni projekat i postane njegov suvlasnik, u ovom slučaju Playerhunter-a. Dakle, ukoliko ste zainteresovani da posedujete deo kompanije posetite www.crowdcube.com/playerhunter i podržite ekipu.

Playerhunter je već dobio uspešnu podršku Virgin Startup programa, takođe iz Velike Britanije i to kao prva kompanija van Ujedinjenog kraljevstva koja je dobila podršku ovog programa i velikom brzinom ostvaruje svoje planove i ciljeve kada je reč o broju korisnika platforme i mogućnostima njene platforme.

Pročitajte i ovo...