/ Vesti / Italijanske poslastice u McCafé ponudi
BiF Analize Čitajte B&F online

Italijanske poslastice u McCafé ponudi

Redakcija BIF on 14/06/2018 - 13:50 in Vesti, Bizlife.rs

This post has already been read 237 times!

McCafé je već svima dobro poznato mesto na koje gosti rado navraćaju da predahnu i osveže se uživajući u toplim ili hladnim napicima i poslasticama. Predstavlja koncept koji dopunjuje uobičajenu McDonald´s ponudu i u kom je posebna pažnja posvećena raznovrsnosti ponude, osmišljenoj tako da svako pronađe nešto po svom ukusu, i koja se s vremena na vreme menja i dopunjuje novim kolačima i ukusima kafa.

Ovu sezonu će obeležiti ukusi zavodljivih italijanskih poslastica i ostaviti snažan pozitivan utisak. Zadovoljstvo predaha i ispijanja kafe ili drugog napitka po vašem izboru, najbolje je upotpuniti neodoljivim italijanskim kolačima iz nove ponude: Tortom di Capri – sa nadevom od bele čokolade, musom od tropskog voća i glazurom od maline, Tortom di Verona – punjenom kremom od crne čokolade, Santo Domingo kakaom i kremom od malina ili Italijanskom krempitom sa najfinijm kremom u lisnatom testu.

Kafa koja je u ponudi McDonald´s restorana je 100% sveža arabika, najvišeg kvaliteta, dopremljena isključivo od dobavljača koji posluju u skladu s održivim razvojem i poseduju Rainforest Alliance sertifikat. Svoje omiljene kafe gosti McCafea mogu dodatno obogatiti sa ukusima lešnika, čokolade, vanile i karamela.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close