Home VestiEkonomija Poznati vaterpolisti novi promoteri UNIQA osiguranja

Poznati vaterpolisti novi promoteri UNIQA osiguranja

by bifadmin

Vaterpolisti Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Sava Ranđelović i Dušan Mandić od danas su nova zaštitna lica UNIQA osiguranja. Vrhunski sportisti u narednih godinu dana braniće boje ove kompanije, na isti način na koji su do sada, kao reprezentativci, branili odličja najtrofejnijeg nacionalnog sporta u Srbiji.

Ugovor sa novim promoterima, ispred UNIQA osiguranja, potpisala je predsednica Izvršnog odbora Gordana Bukumirić. Ona je izrazila veliko zadovoljstvo zbog saradnje sa evropskim, svetskim, olimpijskim i klupskim šampionima, i istakla da su oni najbolji dokaz da se godine vrednog rada, predanosti timu i zajedničkom cilju nagrađuju.

„Pojedinačno, naši promoteri su osvajači su najprestižnijih priznanja u svetu. Udruženi u tim oni postaju nezaustavljivi, uvek vođeni zajedničkim ciljem da nastave dugu tradiciju vaterpola, kao najtrofejnijeg nacionalnog sporta i odbrane ugled naše reprezentacije kao jedne od najuspešnijih na svetskoj sceni“, istakla je Bukumirićeva i dodala da su titule i vrhunski sportski rezultati proistekli iz činjenice da ovi sjajni momci rade ono što vole, da su predani, iskreni, otvoreni i posvećeni saigračima i timu.

Upravo na ovim vrednostima, koje su snažna tačka spajanja i podudaranja sa novim promoterima, počiva i UNIQA osiguranje. Predsednica Izvršnog odbora izrazila je nadu da će ova saradnja inspirisati naše vaterpoliste da na predstojećem Evropskom prvenstvu u Barseloni odbrane zlato i titulu šampiona. UNIQA će na ovom putu, kao zvanično osiguranje i višegodišnji prijatelj i partner, tradicionalno biti i uz vaterpolo reprezentaciju.

„Velika je čast, ali i odgovornost igrati za tim UNIQA osiguranja. Naš put do uspeha popločan je trudom, istrajnošću i stalnim pomeranjem granica – ponavljanjem istog pitanja: „Šta možemo da uradimo bolje“. Radujemo se prilici da upravo ove vrednosti, koje nas pokreću i čine šampionima, utkamo u UNIQA brend“, rekao je Andrija Prlainović.

Milan Aleksić, jedan od najiskusnijih domaćih vaterpolista istakao je za njega tim poput porodice, u kojoj važe pravila posvećenosti saigračima, uspehu i zajedničkom cilju. Vođeni misijom da uvek daju sve od sebe i premaše svoje rekorde, jedan drugome su najveći oslonac, ali i motivacija. Podrška kompanije koja deli ove vrednosti, prema njegovim rečima je vetar u leđa ka novim zajedničkim pobedama.

„Za nas je najvažnije da održimo dato obećanje i svaki put damo sve od sebe kako bismo se sa svakog takmičenja vratili sa najsjajnijom medaljom. Tajna naših uspeha se krije u atmosferi koju gajimo godinama unazad – bez toga sumnjam da bismo osvojili sve te medalje u kontinuitetu. To je ključna vrednost koja nas povezuje sa UNIQA-om“, rekao je Sava Ranđelović.

Dušan Mandić, istakao je da njegovom timu vera u zajednički uspeh uvek daje snagu da nastave dalje – čak i kada su sve šanse protiv njih i kada im zdrav razum govori da odustanu. Svaku utakmicu osvajili su srcem i pravili preokrete kada se to činilo nemogućim. Saradnja sa UNIQA-om za njega je, kako kaže, pravi potez u pravo vreme – onaj koji rešava meč i vodi do sigurne pobede.

Pročitajte i ovo...