/ Ekonomija / Doncafe Barista Espresso za prave poznavaoce espreso kafe
BiF Analize Čitajte B&F online

Doncafe Barista Espresso za prave poznavaoce espreso kafe

Kompanija Strauss Adriatic, jedan od najvećih proizvođača kafe u Srbiji, druženjem sa predstavnicima medija i influensirima zvanično je promovisala svoju novu kafu - Barsita Espresso.
Redakcija BIF on 08/10/2018 - 12:46 in Ekonomija

This post has already been read 411 times!

 

Kompanija Strauss Adriatic, jedan od najvećih proizvođača kafe u Srbiji, druženjem sa predstavnicima medija i influensirima zvanično je promovisala svoju novu kafu – Barista Espresso.

Posetioci su uz domaćina promocije Dragana Ilića, TV i radijskog voditelja, i Svetlane Božović, AFH Managera Strauss Adriatic-a, imali priliku da probaju, ali i da saznaju detalje o Doncafe Barista espreso kafi. Kako je istakla Svetlana Božović, ovaj novi blend odlikuje sve ono što se od vrhunskog espresa i očekuje: savršen balans, jačina, intenzivna aroma i stabilna krema.

„Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe. Kompanija Strauss Adriatic već godinama kontinuirano edukuje i obučava bariste, i naša ekspertiza u tom polju je dovela do stvaranja ovog vrhunskog proizvoda. Zbog toga smo našu kafu i nazvali Barista, jer barista simbolizuje znanje, ljubav i strast prema kafi“, istakla je Božović.

Barista David Nisić učestvovao je u promociji i otkrio posetiocima male tajne dobrog espresa.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close