Home VestiEkonomija Prva Akademija za upravljanje inovacijama u Beogradu

Prva Akademija za upravljanje inovacijama u Beogradu

by bifadmin

Akademija za upravljanje inovacijama (Innovation Management Academy) osmišljena je kao petodnevni intenzivni program kome je glavni cilj da unapredi individualne i organizacione inovacione sposobnosti i time doprinese razvijanju inovacionih kompetencija. ICT Hub Playground će od 5. do 9. novembra biti mesto susreta četrdeset odabranih polaznika sa domaćim i svetskim predavačima koji su eksperti u ovoj oblasti, i to na dobro poznatoj adresi – Kralja Milana 10.

Akademija je idealna prilika za sve one koji razmišljaju i delaju kao preduzetnici, bilo da su zaposleni u kompaniji, menadžeri inovacija ili njihovi lideri i ambasadori. Polaznici će moći da se oslone na već isprobane i testirane metodologije i alate kako bi dobili optimalne rezultate, a o tome šta su tačno inovativna poslovna rešenja, kako se kreira uspešna inovaciona strategija i koji su sve činioci koji pomažu osnaživanje preduzetničkog duha unutar radne organizacije, saznaće od predavača kao što su Afonso Rebelo de Sousa, poslovni konsultant koji je korporativno iskustvo gradio u kompanijama kao što su Adidas i LinkedIn, Antonia Matjačić i Heinrich Schmid-Schmidsfelden, predstavnici kompanije WhatAVenture koja se bavi razvojem i izgradnjom biznisa na inovativan način, potom stručnjaci iz kompanija poput A1/VIP, IBM, PMI i NELT, ali i Sandra Nešić, Kosta Andrić i Dušan Vukanović, predstavnici ICT Hub tima koji kroz svoja programska rešenja nastoji da osnaže inovacije kako u startap, tako i u korporativnom poslovnom okruženju.

Sve informacije o programu Akademije, kao i detalje vezane za prijavu možete pronaći na linku https://akademija.icthub.rs/sr/o-akademiji/

Program je kreiran od strane Centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub. Sa velikim iskustvom u mentorisanju i investiranju u stotine startapa, ali i u implementaciji uspešnih programa inovacija u kompleksnim korporativnim sistemima, ICT Hub je prepoznat kao pionir u pružanju tih usluga i sklapanju partnerstava u oblasti korporativnih inovacija, kako u Srbiji, tako i u regionu. Akademiju je finansijski podržala Američka agencija za međunarodnu saradnju (USAID) i sprovodi se u okviru projekta „Igralište inovacija“.

Pročitajte i ovo...