/ Vesti / Tržni centar Promenada obezbediće 1.500 novih radnih mesta
BiF Analize Čitajte B&F online

Tržni centar Promenada obezbediće 1.500 novih radnih mesta

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu uskoro se očekuje završetak radova i otvaranje novog tržnog centra - Promenade. Objekat se gradi intenzivnom dinamikom, pa su za sada keramički radovi, zidovi i plafoni završeni više od 90 odsto, dok se rad na platou ispred tržnog centra odvija u skladu sa definisanim planovima.
Redakcija BIF on 05/10/2018 - 13:34 in Vesti, Ekonomija

This post has already been read 528 times!

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu uskoro se očekuje završetak radova i otvaranje novog tržnog centra – Promenade. Objekat se gradi intenzivnom dinamikom, pa su za sada keramički radovi, zidovi i plafoni završeni više od 90 odsto, dok se rad na platou ispred tržnog centra odvija u skladu sa definisanim planovima.

„Od velike nam je važnosti povezanost sa lokalnom zajednicom. Želimo Novosađanima da pružimo jedinstveni užitak, koji će zadovoljiti sve potrebe savremenih kupaca. Takođe, važno je istaći da će ova investicija doneti više od 1.500 novih radnih mesta, što je od velikog značaja za sam grad“, izjavio je Boris Stevović, menadžer tržnog centra Promenada Novi Sad.

Sa ukupnom površinom od 150.000 kvadratnih metara Promenada će biti najveći retail objekat u Srbiji. Novi tržni centar pozicioniran je u samom srcu Novog Sada i poseduje 48.000 kvadratnih metara prodajnog prostora.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close