Home VestiIT i nauka Šta kada se pokvari TV?

Šta kada se pokvari TV?

by bifadmin

Svakoga dana milioni ljudi gledaju raznovrsne sadržaje na svojim „malim“ tv ekranima dok se producentske kuće utkruju na koji način će svog teško stečenog gledaoca što bolje obgriliti i ušuškati u svom zagrljaju tražeći samo jednu stvar od njega: vreme koje je danas sve dragocenije.

Sa druge strane, i proizvođači televizora su takođe veoma kreativni u pokušajima da dopru do svih vidova korisnika. Nekome je bitan kvalitet slike, nekome veličina televizora, neko voli napredne funkcije, a neko želi samo da pogleda novu epizodu omiljene serije.

Zato na tržištu danas postoji ogroman broj proizvođača koji pokušavaju da pozicioniraju svoj proizvod konkuretnom cenom, a opet sa dovoljnim brojem naprednih funkcija ne bi li se korisnik opredelio baš za njih. Dok tehnologija napreduje, ne miruju ni proizvođači i svake godine izlaze novi modeli koji imaju baš to nešto što postojeći televizor nema.

Serije, filmovi, naučne i političke emisije, sport, dokumentarci, video igre – veći deo slobodnog vremena provodimo uz televizor koji nakupi veliki broj radnih sati i nesumnjivo će u jednom trenutku doći do otkazivanja „poslušnosti“ t.j. do kvara. Tada možete potražiti pomoć i od Nepo System-a, kompanije koja je najveći servisni centar na našim prostorima.

Zahvaljujući iskusnom kadru, sertifikatima, standardima i pouzdanosti, veliki broj proizvođača televizora je ukazao poverenje Nepo Systemu da bude ovlašćeni servis za naše tržište. Samsung, Hisense, Sharp, Philips, Panasonic, Grundig, Blaupunkt, TCL su odabrali Nepo System kao svoj ovlašćeni servis za televizore. Takođe, Dell, Acer, Benq u segmentu monitora se servisiraju u Nepo Systemu. Bez obzira da li je u pitanju kvar matične ili naponske ploče, pozadinskog osvetljenja ili vam je potreban daljinski upravljač ili određeni aksesoar – uvek se možete obratiti kompaniji Nepo System za pomoć.

Pročitajte i ovo...