Home VestiIT i nauka Najavljena treća eSecurity konferencija u aprilu 2019

Najavljena treća eSecurity konferencija u aprilu 2019

by bifadmin

Nakon dve uspešne međunarodne konferencije na temu IT bezbednosti i zaštite informacija Udruženje eSigurnost najavljuje organizaciju svoje treće eSecurity konferencije, koja će biti održana od 3. do 5. aprila 2019. godine u Hotelu Holiday Inn u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao jedan od značajnijih IT događaja u regionu, okuplja veliki broj profesionalaca u oblasti informacione bezbednosti. Konferencija svake godine donosi veliki broj predavanja, hands-on demonstracija, radionica o aktuelnim pretnjama, sofisticiranim tehnikama napada, digitalnom životu, internetu stvari (IoT), kao i naprednim sistemima zaštite.

Konferencija je organizovana u tri dana tako da se prvog dana, 3. aprila održavaju hands-on radionice, a 4. i 5. april su dani namenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavanja po pozivu.

Posetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci iz oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi sa zaštitom informacionih sistema.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na zvaničnom sajtu konferencije.

Pročitajte i ovo...