Home VestiIT i nauka CADCAM Grupa postala Platinum partner kompanije Dassault Systemes

CADCAM Grupa postala Platinum partner kompanije Dassault Systemes

by bifadmin

Dassault Systemes, vodeća softverska kompanija u svetu u oblasti softvera za mašinsko 3D projektovanje, virtuelne simulacije, upravljanje proizvodnim procesima i životnim ciklusom proizvoda, jednom godišnje organizuje Value Solutions konferenciju za partnere i zaposlene kako bi kroz prezentacije, radionice i neformalna druženja unapredili stručna znanja, proslavili uspeh i razvili strategiju za narednu godinu.

Na konferenciji održanoj od 21. do 24. januara u Monte Karlu, sve članice CADCAM Grupe proglašene su Platinum partnerom i tako potvrdile svoju stručnost i efikasnost, budući da su zadovoljile višestruke kriterijume i pokazatelje uspešnosti.

Kompanija Dassault Systemes prepoznaje potrebu za profesionalnim usavršavanjem i ekspertizom, potrebnim za uspešan nastup na tržištu, prodaju, implementaciju i podršku za svoja rešenja klijentima širom sveta. Imajući to u vidu, izgrađen je Program nagrada za partnere koji podržava investicije i napore svojih poslovnih saradnika u cilju postizanja rezultata na više polja.

Na internoj EUROMED sesiji, kojom je zaključena konferencija, CADCAM Grupi je dodeljeno i priznanje za najbolji Social marketing tokom 2018. godine u EuroMed regionu, na šta su iz CADCAM grupe posebnno ponosni.

Pošto edukaciju i ulaganje u znanje smatraju ključnim za uspešno poslovanje, sve članice CADCAM Grupe su postale ovlašćeni partner za edukaciju i održavanje kurseva za programska rešenja CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA i sveobuhvatnu poslovnu platformu 3DEXPERIENCE. Programi se prilagođavaju potrebama polaznika (online/offline ili kombinovano), održavaju u okviru Obrazovnih centara članica koje su ovlašćene za organizciju sertifikacionog postupka, obuku vrše sertifikovani instruktori, a ostvareni sertifikati su priznati širom sveta. Posedovanje ovakvog sertifikata je zvanična potvrda znanja i veština koja povećava šanse za zaposlenje u industrijama koje koriste navedena softverska rešenja.

U cilju stvaranja što boljih uslova za buduće eksperte, kompanija CADCAM Data iz Beograda, realizuje projekte u kojima ulaže u akademsku zajednicu pružajući mladim ljudima mogućnost da se tokom školovanja sretnu sa primerima iz prakse i na taj način steknu relevantna zananja.

Tako je krajem prošle godine na Mašinskom fakultetu u Nišu u svečano otvorena prva 3DEXPERIENCE laboratorija u Srbiji koja je studentima i nastavnicima omogućila da koncepte za neki industrijski proizvod oprobaju prvo u virtuelnoj realnosti.

Pročitajte i ovo...