Home VestiEkonomija UniCredit na prvom mestu u 28 kategorija u 2019. godini prema Euromoney Anketi o finansiranju trgovine

UniCredit na prvom mestu u 28 kategorija u 2019. godini prema Euromoney Anketi o finansiranju trgovine

by bifadmin

UniCredit je imenovan za Najboljeg globalnog pružaoca usluga u kategorijama „Sve usluge“, „Savetovanje“, „Finansiranje/Plaćanja“, „Sveukupno izvršenje“ i „Proizvodi“ prema Anketi o finansiranju trgovine 2019. koju je sproveo časopis Euromoney.

Ovo istraživanje, koje se sprovodi već osmu godinu zaredom, ujedno prepoznaje UniCredit i kao tržišnog lidera u Srbiji, Centralnoj i istočnoj Evropi (CIE), Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji i Turskoj.

U kategoriji „Najbolja usluga“, UniCredit je rangiran na prvom mestu u Srbiji, CIE, Srednjem istoku, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji, Turskoj i Nemačkoj.

Lista najboljih, koja je sastavljena na osnovu povratnih informacija prikupljenih od preko 7.000 korporativnih klijenata banaka, prepoznaje UniCreditovu kontinuiranu izvrsnost u oblasti finansiranja trgovine, koja se bazira na UniCreditovom odličnom poznavanju svojih ključnih evropskih tržišta i izvanrednoj stručnosti u razvoju i plasiranju proizvoda.

Pročitajte i ovo...