Home VestiPolitika i društvo Zaposleni Banca Intesa prikupili 1.400.000 dinara za NURDOR

Zaposleni Banca Intesa prikupili 1.400.000 dinara za NURDOR

by bifadmin

U okviru tradicionalnog novogodišnjeg projekta „Zapakuj poklon, izmami osmeh“, zaposleni Banca Intesa su prikupili gotovo 1.400.000 dinara humanitarne pomoći, namenjene organizaciji NURDOR, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Kupovinom ulaznica za novogodišnju korporativnu proslavu, oko 1.500 zaposlenih Banca Intesa iz cele Srbije je uzelo učešće u ovoj plemenitoj akciji. Zaposleni su imali mogućnost da učestvuju u odabiru organizacije kojoj će novac biti doniran, a po njihovom izboru sva prikupljena sredstva ove godine će otići NURDOR-u i biće iskorišćena za projekat proširenja roditeljskih kuća. Na ovaj način zaposleni su kroz svoju donaciju pokazali da su koncepti zajedništva i davanja za opšte dobro veoma važan deo korporativne kulture banke.

Banca Intesa je projekat „Zapakuj poklon, izmami osmeh“, kao zajedničku inicijativu zaposlenih pokrenula 2010. godine, a od tada pa do do danas, štićenicima odabranih institucija za socijalno i medicinsko zbrinjavanje dece je uručeno na hiljade paketića i donirano 2.600.000 dinara novčane pomoći.

Pročitajte i ovo...