/ IT i nauka / Aplikacija za upravljanje voznim parkom nastala u Srbiji
BiF Analize Čitajte B&F online

Aplikacija za upravljanje voznim parkom nastala u Srbiji

This post has already been read 1055 times!

Nemate kontrolu nad otkazivanjem vozila, redovnim i vanrednim popravkama, registracijom i održavanjem? Ne možete da predvidite troškove voznog parka i upravljate svim neophodnim servisima vozila u toku godine? Muče Vas i brojni drugi problemi sa upravljanjem flotom vozila? Rešenje za Vas je, kažu iz Cominga, softver za upravljanje voznim parkom.

Ova aplikacija je rešenje za kompanije koje se bave transportom ili bilo kojom vrstom posla koji uključuje flotu vozila. Osnovna funkcija su smanjenje rizika koji dovode do realizacije troškova voznog parka, unapređenja efikasnosti upravljanja voznim parkom, kao i smanjenje troškova transporta za bilo koji broj i vrstu vozila. Uz ovo rešenje automatizuju se procesi: održavanja mašina (automobila, autobusa, kamiona, radnih mašina i dr.), menadžmenta vozača, potrošnje goriva, bezbednosti…

Aplikacija je razvijena u Srbiji i rezultat je saradnje inženjera mašinstva, saobraćaja i programera. Kompanija COMING – Computer Engineering, vodeći cloud provajder u Srbiji, je idejni tvorac projekta. Kompanija po zahtevu prilagođava aplikaciju konkretnim potrebama klijentovog poslovanja.

Pomenuto rešenje za upravljanje voznim parkom je moguće testirati 15 dana potpuno besplatno. Više o ovome možete saznati na sledećem link-u.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close