Home Promo Biznis odluke lakše se donose uz Doncafé 3 sec 2 1 black

Biznis odluke lakše se donose uz Doncafé 3 sec 2 1 black

by bifadmin

U celom svetu svakodnevno uživamo u kafi dok donosimo najbitnije poslovne odluke i sklapamo važne dogovore na dugotrajnim sastancima. Bez omiljenog napitka nemoguće je zamisliti dan, a kafa je verni pratilac uz koga često nalazimo rešenja za najteže odluke u karijeri.

Za sve one koji žive brzim ritmom i kojima radni tempo ne ostavlja previše vremena za opuštanje, a ne mogu da zamisle dan bez uživanja u jedinstvenom ukusu domaće kafe, Doncafé je spremio nešto novo.

Doncafé 3 sec 2 1 black predstavlja rešenje za sve ljubitelje kafe, ma koliko obaveza imaju i gde god da se tokom dana nalaze. To je novi, jedinstveni proizvod na našem tržištu u kesicima od 8 grama. Doncafé 3 sec 2 1 black je jedina 100% turska kafa za brzu i laku pripremu, bez dodataka instant kafe. Omiljeni napitak sada možete poneti svuda sa sobom, pa i na poslovni sastanak, a sve što treba da uradite je da sadržaj kesice prelijete vrućom vodom i uživate u posebnoj mešavini arabike i robuste.

Opšte je mišljenje da su ljudi iz oblasti biznisa ozbiljni, uglavnom zabrinuti, ali tokom radnih dana prepunih obaveza i oni tragaju za nekim izvorom pozitivnog naboja koji će im pomoći da prevaziđu izazove sa kojima se suočavaju. Ako se uzme u obzir nivo stresa kome smo svakodnevno izloženi, u prilog opuštanju uz kafu ide i  podatak da  je ona napitak sa najviše antioksidanasa koji pozitivno utiču na naše zdravlje boreći se sa slobodnim radikalima. Zato je kafa nezaobilazni deo početka dana, ali i brojnih sastanaka. Neretko možemo pročitati različite priče o direktorima najvećih svetskih korporacija koji se teško odvajaju od svojih šolja ispunjenih aromatičnim ukusima kafe. Verujemo da će baš Doncafé 3 sec 2 1 black postati omiljena kafa mnogim menadžerima.

Pročitajte i ovo...