/ Promo / Masterklas za harfiste sa Katrin Finč
BiF Analize Čitajte B&F online

Masterklas za harfiste sa Katrin Finč

This post has already been read 391 times!

„Multikultivator“ u saradnji sa prostorom za savremeno izvođenje „Spectrum East“ sa ponosom predstavlja Multiversity Master Class za harfiste sa Katrin Finč (Catrin Finch)

Masterklas u trajanju od 3h će biti održan u ponedeljak 15. aprila 2019. u prostoru za savremeno izvođenje Spectrum East.

Masterklas je namenjen harfistima svih nivoa, od početnika i studenata do diplomaca i profesionalnih harfista. Cilj je unapređenje tehnike sviranja harfe, učenje sistematičnog vežbanja, rad na interpretaciji i opšti razvoj uz iskustva jedne od najuspešnijih harfistkinja svoje generacije.

Katrin Finč neprestano oduševljava publiku širom Velike Britanije i sveta još od svoje 5. godine zbog čega je prozvana „Kraljicom harfi“. Prvi značajan uspeh na međunarodnim takmičenjima beleži 1999. godine u Francuskoj pobedivši na jednom od najznačajnijih takmičenja za harfiste „Lily Laskine International Harp Competition“. Pobeda na „Young Concert Artists International Auditions“ u Njujorku, donela joj je turneju u preko 30 saveznih država SAD, uključujući koncerte i recitale u Njujirku („Lincoln Centre“ i „Weill Recital Hall“), Bostonu i Vašingtonu. U maju 2004. a zatim i 2012. godine nominovana je za „Classical Brit Award“ a osvojila je i nagradu “Echo Klassik” u Nemačkoj.

Broj polaznika masterklasa je ograničen na najviše 6 aktivnih i najviše 6 pasivnih učesnika.

Aktivni učesnici će sa Katrin Finč raditi 30 minuta na jednoj ili dve kompozicije po sopstvenom izboru i moći će da prisustvuju masterklasu tokom čitavog njegovog trajanja.

Pasivni učesnici mogu da prisustvuju Master Class, bez prilike da sviraju, ali mogu da učestvuju u razgovoru i postavljaju pitanja.

Individualni časovi u trajanju od 60 minuta su dostupni na zahtev.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close