Home Promo vCloud portal – upravljivi data centar u cloud-u

vCloud portal – upravljivi data centar u cloud-u

by bifadmin

Koristite potpuno upravljivu i pouzdanu infrastrukturu u cloud-u, bez otkaza u radu! Raspoređujte infrastrukturne resurse po želji i potrebi, i upravljajte svojom mrežnom infrastrukturom u cloud-u.

Potpuni pregled resursa na sopstvenoj virtuelnoj infrastrukturi u cloud-u je moguć korišćenjem usluge vCloud portal kod najboljeg cloud provajdera u Srbiji. Imate mogućnost da preraspodeljujete resurse (RAM, CPU, HDD) po želji ili potrebi, dodajete ih i oduzimate, u skladu sa unapred dogovorenim modelom potrošnje.

vCloud portal, kroz konzolu za pristup rezervisanim virtuelnim serverima u cloud-u, omogućava potpunu kontrolu pokretanja, gašenja ili restart servera, kao i kreiranje snapshota. Za svaki virtuelni server, imate pregled opterećenja njegovih resursa, ali i mnoge druge informacije kao što su npr. aktivirani alarmi.

Na raspolaganju su i šabloni sa instaliranim operativnim sistema različitih verzija. Odaberite operativni sistem prilagođen Vašem svakodnevnom radu i platformi koju inače koristite za poslovanje. Izaberite operativni sistem koji je kroz druge modele nabavke bio skup za vaše poslovanje.

Pročitajte i ovo...