Home VestiEkonomija Raspisan konkurs za plaćeni edukativni program „Dobar start 5“

Raspisan konkurs za plaćeni edukativni program „Dobar start 5“

by bifadmin

Kompanija Nelt otvorila je konkurs za peti ciklus edukativnog programa „Dobar start,“ u okviru kog će odabrani polaznici dobiti plaćenu osmomesečnu obuku za poziciju Key Account Manager u ovoj kompaniji. Diplomci i studenti završnih godina osnovnih i master studija mogu da se prijave za učešće do 6. juna putem sajta Infostud ili slanjem radne biografije na adresu posao@nelt.com.

Pažljivo koncipiran trening program pod sloganom „Pređi na sledeći nivo“ obuhvata rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i sticanje znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz treninge i radionice. Kroz upoznavanje različitih nivoa organizacije polaznici uče o odgovornosti svake pojedinačne pozicije, dobijaju priliku da se lakše prilagode poziciji koja sledi i stiču širu sliku o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu. Svaka faza programa podrazumeva procenu stručnih znanja polaznika.

Plaćeni program „Dobar start“ pokrenut je 2015. godine sa ciljem da mladim, uspešnim i ambicioznim studentima i diplomcima omogući da razvijaju svoje poslovne veštine u oblasti prodaje i tako se specijalizuju za rad na poziciji Key Account Manager-a. Do sada je nakon završenog programa, više od 90 odsto učesnika dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji Nelt i danas su deo Neltovog prodajnog tima.

Nelt je jedna od najvećih domaćih privatnih kompanija. Deo je Nelt Grupe, internacionalnog sistema koji povezuje skoro 4.000 zaposlenih u 14 kompanija, na 11 tržišta Evrope i Afrike. Ključne delatnosti su distribucija robe široke potrošnje, farmaceutskih i duvanskih proizvoda i pružanje logističkih usluga. U skladu sa svojom strategijom društveno odgovornog poslovanja, Nelt je fokusiran na unapređenje obrazovanja mladih kroz podsticanje razvoja njihovih veština i kreativnih potencijala.

Pročitajte i ovo...