Home Promo 40 godina iskusnih odluka JUBMES banke

40 godina iskusnih odluka JUBMES banke

by bifadmin

Svečanom proslavom u hotelu Crowne plaza, JUBMES banka proslavila je veliki jubilej, 40 godina uspešnog postojanja u prisustvu brojih zvanica, klijenta i prijatelja banke.
Goste su pozdravili dr Miloš Vujnović, predsednik Izvšnog odbora JUBMES banke, dr Lola Stamenković pomoćnik upravitelja Fondacije „Za dečje srce“ i Radovan Draškić, generalni direktor kompanije Hidrotehnika-Hidroenergetika a.d. koja je klijent Banke punih 40 godina.
Dr Miloš Vujnović, predsednik Izvšnog odbora JUBMES banke obratio se prisutnima tom prilikom ističući da je JUBMES banka u protekle četiri decenije postigla brojne uspehe – kao jedna od najpouzdanijih u svojoj sferi poslovanja i pružajući finansijsku podršku brojnim kapitalnim projektima koje su domaće kompanije realizovale u zemlji i u inostranstvu.
„Ulaskom u petu deceniju poslovanja otvaramo vrata novih načina i pravaca poslovanja, uvodimo nove usluge i usavršavamo već poznate, ulazimo u nove i uzbudljive priče, okrećemo se planovima za stabilnije i modernije poslovanje, pripremamo se za dalji razvoj novih tehnologija i koračamo u susret novim tržištima. Naše znanje i iskustvo uložićemo u dalje usavršavanje našeg pristupa poslovanju. Ostajemo adaptibilni, efikasni, odgovorni kako bismo održali visoku poslovnu reputaciju Banke i spremni odgovorimo na sve izazove koji su pred nama u narednih 40 godina“, rekao je u završnici dr Miloš Vujnović.

Kroz 40 godina postojanja JUBMES banka je kao jedan od stubova svog poslovanja negovala odnose sa zajednicom u kojoj posluje. Brojne društveno odgovorne aktivnosti pomagale su zajednici u mnogim aspektima, podržavajući različite projekte humanitarno-socijalnog i razvojnog karaktera.
„Za nas najznačajniji od tih projekata je jedna od najdugovečnijih humanitarnih fondacija na ovim prostorima – Fondacija „Za dečje srce“, koja ove godine obeležava 27 godina neprekidnog rada. JUBMES banka je jedan od osnivača  fondacije koja za cilj ima poboljšavanje uslova u kojima se leče deca sa urođenim srčanim manama. U želji da na adekvatan način obeleži jubilej, ali i da unapredi rad Fondacije, Banka je nedavno pokrenula poseban sajt Fondacije „Za dečije srce“ www.zadecjesrce.rs. Na taj način želeli smo da javnosti otvorimo mogućnost prikupljanja sredstava i pomognemo Fondaciji da obezbedi dodatna sredstva za rad“, istakla je dr Lola Stamenković, pomoćnik upravitelja Fondacije „Za dečje srce“.

Pročitajte i ovo...