Home Promo Eurobank generalni sponzor „Noći knjige“ petnaesti put zaredom

Eurobank generalni sponzor „Noći knjige“ petnaesti put zaredom

by bifadmin

Jubilarna 20. „Noć knjige“ održaće se 14. juna od 17 časova pa sve do ponoći pod pokroviteljstvom Eurobank.

Eurobank više od 15 godina svoje stubove društveno odgovornog poslovanja gradi kroz podršku različitim kulturnim i obrazovnim programima. Sponzorstvo regionalne manifestacije „Noć knjige“ postalo je tradicija, a saradnjom sa knjižarama „Laguna“, Eurobank nastoji da približi kulturne vrednosti i obrazovanje svim generacijama. Tokom večeri, za samo nekoliko sati „Lagunine klubove“ čitalaca i knjižare „Delfi“ poseti nekoliko desetina hiljada ljubitelja knjige što jasno pokazuje da u našoj zemlji i dalje postoji ljubav prema pisanoj reči koju treba negovati i probuditi kod najmlađih sugrađana.

Ove godine, „Noć knjige“ održaće se u „Laguninim“ klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“ u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daće klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

„Noć knjige“ je prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja. I ovog puta, veliki broj pisaca družiće se sa čitaocima, a mnogobrojne biblioteke odobravaće popuste na članarinu i organizovati poseban program. Popust na knjige izdavača koji su se priključili „Noći knjige“ kao i na strana izdanja i gift asortiman biće 20%.

Pročitajte i ovo...