Home Promo Najbolji slogani trke SBB BELGRADE BUSINESS RUN

Najbolji slogani trke SBB BELGRADE BUSINESS RUN

by bifadmin

Samo vi trčite, Biramo zdravlje, Digitalni raneri, Večito poslednji samo su neki od najkreativnijih slogana najvećeg tim bilding događaja u zemlji
SBB Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnim načinom rekreacije. SBB Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.
Promocija redovnog bavljenja sportom kao najboljeg vida kontrole stresa i prevencije od hroničnih bolesti uzrokovanih sedenjem glavna je ideja SBB Serbia Business Run serije, a timovi koji će učestvovati na beogradskoj trci, u četvrtak, 13. juna na Adi Ciganliji bili su maštoviti i na kreativan način nazvali svoje timove.
Izdvajamo neke od najzanimljivijih: Biramo zdravlje, Astranauti, Digitalni raneri, Ptice trkačice, ALMarsovci, Kad je piroćanac bio cicija, Brzi Registratori, Patike za trčanje, Cotruljajući, Consider It Done, CF Puževi, Večito poslednji, Do majstora mu nije, Dvesta na sat!, It’s a piece of cake, Paja, Jare i nadamo se Boda, Strani plaćenici, Trčimo sa svrhom, Institutski marinci…. A koje kompanije stoje iza ovih slogana saznajte u četvrtak u 20 časova na Adi Ciganliji.
Jedan od najkreativnijih slogana za trku imaju zaposleni u JKP „Pogrebne usluge“, njihov slogan je „Samo vi trčite“. Na pitanje kako su došli na ideju za ovakav naziv tima Lidija Petrović iz ovog preduzeća nam je rekla: „Specifičnost posla kojim se bavi JKP „Pogrebne usluge“ budi puno asocijacija i stvara privid da je lako odabrati ime ekipe. Prošle godine sam prijavila našu ekipu pod imenom „Samo Vi trčite“, a potvrdu da je slogan dobar sam prvo dobila od ljudi iz Beogradskog trkačkog kluba, koji su ga izdvojili po originalnosti. Ove godine sam ponovila prijavu ekipe (proširene za još jednog člana), a dobar prijem je samo rezultat veće popularnosti ove trke. Svaka trka se završava sa osmehom na licu, a lepota Belgrade Business Run jeste da taj osmeh podelimo sa kolegama sa posla“.
Najveći tim bilding događaj u Srbiji održava se na stazama dužine 5 km. Pobednik će biti svako ko stigne na cilj i za to će biti nagrađen bogatim startnim paketom i medaljom. Nakon trke zaposlene očekuje AFTER WORK & RUN žurka i večera.
Trku podržavaju brojne kompanije, a od nedavno je SBB kompanija postala zlatni sponzor ovog poslovno – sportskog događaja.

Pročitajte i ovo...