Home VestiBiznis & Finansije Prvi Ag-Biz poljoprivredni sajam učeničkih kompanija u Delta Cityju

Prvi Ag-Biz poljoprivredni sajam učeničkih kompanija u Delta Cityju

by bifadmin

Prvi „Ag-Biz poljoprivredni Sajam učeničkih kompanija“, u organizaciji „Dostignuća mladih u Srbiji“, biće svečano otvoren u subotu, 16.aprila, u 10:30h, u holu Delta Cityja. Na sajmu će se predstaviti učeničke kompanije iz Srbije, ali i drugih zemalja regiona koje će biti gosti ovog sajma.

Učenicima srednjih škola je omogućeno da oprobaju svoje poslovne veštine i obrade pravu preduzetničku ideju i to iz oblasti poljoprivrede, što je i tema ovog sajma – agrobiznis: proizvodi i usluge. Tako će se predstaviti srednjoškolci koji su osmislili proizvodnju organskog povrća, voća, dekorativnog bilja, uzgoja prepelica, zatim oni koji su našli rešenje za sigurnu ambalažu i etiketu za hranu kao i oni koji su stara, domaća jela pravljena po originalnoj recepturi, dopunili novim sastojcima kao i mnogi drugi.

Tokom AgBiz prodajnog sajma, stručni žiri obići će štandove i oceniti učeničke kompanije, a biće dedeljene nagrade iz raznih oblasti: za najbolji agorbiznis, marketing plan, najlepši štand, najinovativniji proizvod, najbolji tradicionalni recept itd.

Pročitajte i ovo...