Home VestiBiznis & Finansije Dunav osiguranje: Zlatibor dobio pojačanje u kongresnom turizmu

Dunav osiguranje: Zlatibor dobio pojačanje u kongresnom turizmu

by bifadmin

Na Zlatiboru je otvoreno renovirano odmaralište Duvan osiguranja (sagrađeno davne 1976.) u koje je kompanija uložila oko 2 miliona evra, a koje će biti korišćenou edukativne i turističke svhe.

Odmaralište je otvorio potpresednik Vlade Srbije Ivica Dačić, naglasivši tom prilikom da bi Srbija trebalo da zadrži bar jednu veliku osiguravajuću kompaniju u državnom vlasništvu, a da „nema gotovo nijednog sastanka sameđunarodnim investitorima na kojem oni ne instistiraju na prodaji Dunav osiguranja“. Generalna direktorka Dunava Milenka Mila Jezdimirović nije se bavila ovom temom, ali je novinarima otkrila da je Dunav osiguranje u renoviranje uložio popriličnu sumu novca, i uprkos običaju da kompanije u krizi štede, otvorio nova radna mesta.

Odmaralište će imati 31 smeštajnu jedinicu (sobe i apartmane) opremljenu najnovijom tehnologijom, između ostalog i IPTV-em. S obzirom da se kompanija nada da će ovaj objekat popraviti sliku kongresnog turizma u Srbiji, odmaralište je opremljeno konferencijskom salom sa kapacitetom od 150 mesta i najsavremenijom potrebnom tehnikom za održavanje skupova.

Pročitajte i ovo...