Home VestiBiznis & Finansije The International Retail Banking Forum – susret globalnih retail bankara u Beogradu

The International Retail Banking Forum – susret globalnih retail bankara u Beogradu

by bifadmin

Drugo izdanje jedinog regionalnog globalnog događaja u oblasti bankarstva The International Retail Banking Forum počinje 09. novembra 2012. godine u hotelu Zira u Beogradu. Na njemu će svoja dosadašnja iskustva prezentovati neki od najvećih globalnih retail eksperata u oblasti bankarstva -Barclays, Citi, Societe Generale, HSBC, Google Financial Services, Raiffeisen International, i drugi.

Diskusije će uključivati sledeća pitanja: Retail ili Retail Bankarstvo- Koje su namere maloprodaje danas? Identifikacija i fokus na target marketu – Uspešni koraci do sjajnog razvoja produkta; Studija slučaja Societe Generale – Transfer marketa od SME do maloprodajnog bloka; Izgradnja veze sa vrednošću sa kupcem: Razumevanje očekivanja kupca;Uspešni saveti i alati za prihvatanje segmentacije u strategiji i dnevnoj egzekuciji; Potrošačka akvizicija: Kako da izgradite online bazu za klijenta na pravi način.

Nakon sjajnog odziva posle prvog The International Retail Banking Forum-a, ponovo smo pozvali vodeće svetske eksperte u oblasti bankarstva, da sa nama podele svoja iskustva u vezi sa poslednjim trendovima u oblasti retail bankrastva. Živimo u doba jedne od najvećih recesija na globalnom nivou, pa će jedno od bitnih pitanja o kojem će predstavnici svetskih banaka diskutovati biti generisanje profita u doba globalne recesije, izjavio je Kosta Petrov, glavni organizator događaja i generalni direktor P.world.

Na The International Retail Banking Forum, svoja iskustva u vezi sa najaktuelnijim trendovima u oblasti retail bankarske industrije prezentovaće sledeći bankarski stručnjaci:

Helen Dodd, Director, UK Strategy, Retail and Business Banking, Barclays

Michael Berner, Board Member & Director, Consumer Lending, Cards and Loans Business, Citi

Nikolay Ivanov, Head of PRO / SME Products and Services, Rosbank / BSGV, Societe Generale

Mariano Reisin, Former Global Head of Retail Banking and Wealth Management Business Services, HSBC

Francesca Carlesi, Head of strategy, business planning and analytics, Barclays Retail and Business Banking Chief Operating Office

Robert Pink, Industry Head, Google Financial Services

Hermann Trimmel, Head of IT Retail Business Soulutions, Raiffeisen Bank International Bank

Dariusz Paczewski, Head of Electronic Channels Development, Raiffeisen Bank International Bank

Više inaformacija nawww.thepworld.com.

Pročitajte i ovo...