Home TekstoviNove tehnologije Nelt implementirao SAP rešenja

Nelt implementirao SAP rešenja

by bifadmin

Kompanija Nelt, vodeći distributer i provajder logističkih usluga u zemlji završila je implementaciju i započela primenu najsavremenijeg poslovno –informacionog sistema SAP.

Implementacija SAP rešenja u Neltu trajala je više od godinu dana, a njom su obuhvaćeni poslovni procesi finansije, kontroling, upravljanje ljudskim kapitalom, upravljanje nabavkom i zalihama, upravljanje prodajom i poslovno izveštavanje.

„SAP je obezbedio poslovni softver koji će kompaniji Nelt pružiti stabilnost u razvoju i omogućiti dalji rast, kao i sistemsko unapređenje i standardizaciju procesa rada. U godinama koje dolaze SAP sistemom ćemo zaokružiti i konsolidovati poslovanje u svim kompanijama koje pripadaju Nelt grupi u regionu Zapadnog Balkana“ rekao je povodom početka primene SAP rešenja u Neltu generalni direktor ove kompanije, Miloš Jelić.

SAP omogućava integrisanje poslovanja različitih delova firme u jednu jedinstvenu celinu, a implemetaciju ovih rešenja u Neltu radila je SAP partnerska kompanija S&T Srbija.

Pročitajte i ovo...