Home VestiBiznis & Finansije Početak reprivatizacije mreže Hypo Alpe-Adria-Bank International AG u Jugoistočnoj Evropi

Početak reprivatizacije mreže Hypo Alpe-Adria-Bank International AG u Jugoistočnoj Evropi

by bifadmin

U okviru procesa reprivatizacije mreže u Jugoistočnoj Evropi, koju čine Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Srbija i Slovenija, Izvršni odbor Hypo Alpe-Adria-Bank International AG („HBInt“) odobrio je danas pokretanje procesa prodaje gore utvrđenog predmeta prodaje objavljivanjem poziva za prikupljanje neobavezujućih ponuda zainteresovanih strana.

Zainteresovani investitori se pozivaju da dostave neobavezujuće ponude za predmet prodaje, koji čine banke i lizing društva prenetiu holding kompaniju sa sedištem u Austriji, koji će biti osnovan i preciznije definisan. Iako je cilj procesa prodaje, prodaja predmeta prodaje kao integralne celine, dozvoljene su i neobavezujuće ponude samo za određene delove predmeta prodaje.

HBInt zadržava pravo da promeni vremenski raspored procesa i/ili da ga prekine u potpunosti ili delimično ili da promeni strukturu transakcije, kao i predmeta prodaje u bilo kom trenutku.

Poziv za prikupljanje neobavezujućih ponuda zainteresovanih strana koji uključuje više informacija o procesu prodaje nalazi se na vebsajtu kompanije.

Pročitajte i ovo...