Home VestiBiznis & Finansije OTP i ISIC organizacija proglasili najbolje korisnike ISIC Maestro kartice

OTP i ISIC organizacija proglasili najbolje korisnike ISIC Maestro kartice

by bifadmin

OTP banka i ISIC organizacija, uz podršku Master Card-a, dodelile su vredne nagrade studentima korisnicima ISIC Maestro kartice, koji su na najbolji način koristili prednosti koje pruža ova kartica. Nagrađeni su osvojili sedam putovanja za dve osobe, tri laptop računara i deset mobilnih telefona.

Međunarodna ISIC Maestro kartica je osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima širom sveta, ali ova kartica ima i platnu funkciju, što znači da se sa njom može plaćati na preko 3 miliona prodajnih mesta širom sveta i koristiti je na svakom bankomatu sa oznakom Maestro. Takođe, ova platna kartica omogućava studentima popuste na više od 35.000 prodajnih mesta u preko 120 zemalja širom sveta.

Od maja ove godine, kada je počela realizacija projekta ISIC Maestro kartice, do danas, registrovano je blizu 3000 studentskih zahteva za izradu ove co-branding kartice. Studenti koji su na najbolji način koristili prednosti ISIC Maesto kartice dobili su mogućnost da učestvuju u trci za vredne nagrade.

Svi koji žele da apliciraju za Studenstki paket i ISIC Maestro karticu, mogu to da urade u bilo kojoj filijali OTP banke, tako što će doneti na uvid ličnu kartu i indeks (ili potvrdu o statusu studenta), i uplatiti članarinu za studentsku organizaciju ISIC.

Benefiti koje nudi ISIC Maestro platna kartica su:

Popusti na više od 35.000 prodajnih mesta u preko 120 zemalja širom sveta

Korišćenje kartice na svim bankomatima sa oznakom MAESTRO

Korišćenje kartice na preko 3 miliona prodajnih mesta širom sveta

Studentski paket računa OTP banke nudi sledeće usluge:

OTP Direkt – elektronsko bankarstvo putem koga možeš plaćati račune i imati potpuni uvid u svoj paket računa

SMS servis – za potpunu kontrolu računa i kartice. Prvih 5 poruka će biti besplatno!

VISA Virtuon Card – kartica za plaćanja na Internetu

Studentski overdraft – dozvoljeno prekoračenje po računu

Pročitajte i ovo...