/ Ekonomija / Android i Windows Phone aplikacija za bankomate svih banaka
BiF Analize Čitajte B&F online

Android i Windows Phone aplikacija za bankomate svih banaka

This post has already been read 1007 times!

Korisnicima mobilnih telefona sa Android ili Windows Phone operativnim sistemima, aplikacija Komercijalne banke – „Meni najbliža“, prvi put omogućava da u svako doba saznaju gde im je najbliži bankomat, bilo koje banke u Srbiji. Takođe, korišćenjem aplikacije „Meni najbliža“, mogu da se saznaju i aktuelni devizni kursevi svih banaka u Srbiji.

a3Aplikacija „Meni najbliža“ otkriva i kojim putem može da se dođe do najbližeg bankomata, bilo kolima ili peške. Pomoću ove aplikacije moguće je pozvati Kontakt centar ili bilo koju ekspozituru Komercijalne banke, proveriti stanje na računu SMS servisom i pročitati najbitnije informacije sa sajta Komercijalne banke.

Na telefonima sa Android operativnim sistemom ova aplikacija ima i dodatne pogodnosti, kao što su kreditni kalkulator za više vrsta kredita sa planom otplate i kreiranje instrukcija za plaćanje. Aplikacija se automatski podešava za korišćenje na srpskom ili engleskom, u zavisnosti od toga za koji jezik je podešen operativni sistem telefona.

IT sektor Komercijalne banke najavljuje verziju aplikacije za iPhone uređaje, koja se očekuje uskoro, posle registrovanja na App Store-u.

Klijenti Komercijalne banke mogu da koriste i aplikaciju mBank. Ona je namenjena finansijskim transakcijama preko mobilnog telefona i funkcioniše na svim popularnijim operativnim sistemima (Android, iOS, Windows Phone OS, BlackBerry OS).

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close