/ Politika i društvo / Uskoro STARTUP LiVE Novi Sad
BiF Analize Čitajte B&F online

Uskoro STARTUP LiVE Novi Sad

This post has already been read 827 times!

STARTUP LiVE Novi Sad #1 održaće se od 12. do 14. aprila 2013. godine u kongresnom kompleksu CePTOR na Fruškoj gori (Andrevlje) u blizini Novog Sada.

U pitanju je internacionalni poslovni događaj koji ima za cilj da okupi i poveže inovativne i kreativne ljude različitih profesionalnih profila u nameri da se podstakne preduzetništvo.

startupns
Ovaj događaj, koji se organizuje prvi put u Novom Sadu, nudi mogućnost učesnicima da predstave svoje ideje i projekte potencijalnim investitorima i saradnicima, dobiju savete od pažljivo biranih stranih i domaćih mentora čiji zadatak je da motivišu i usmere timove koji se okljupljaju oko ideje, kako bi njihov projekat ostvario svoj maksimalni profesionalni i komercijalni potencijal.

Realizaciju ovog edukativnog događaja u Republici Srbiji, organizuje NVO „e-Front“, koja je je dobila ekskluzivnu licencu od strane organizacije STARTeurope iz Austrije.

Prethodni, uspešno realizovan događaj ove vrste održan je u aprilu 2012. godine u Beogradu. Više o tom događaju možete pročitati na sledećim adresama: startuplive.in/belgrade/1/, www.startit.rs, www.e-front.org.rs, a o samom događaju možete pogledati na http://startuplive.in/novi-sad/1/.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close