Home VestiEkonomija Odabran najbolji studentski program lojalnosti

Odabran najbolji studentski program lojalnosti

by bifadmin

Banca Intesa proglasila je pobednike trećeg po redu studentskog konkursa „Dokaži se 100%!“, takmičenja u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, koji realizuje u saradnji sa matičnom Intesa Sanpaolo grupacijom.

Bojana Bobar, studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, i Strahinja Lazarević, student Ekonomskog fakulteta u Subotici Univerziteta u Novom Sadu, autori su najboljeg projekta po mišljenju stručne komisije, a glavni kriterijumi kojima se komisija rukovodila bili su inovativnost i mogućnost implementacije projekta.

Pobednički tim predstavljaće Srbiju na finalnom takmičenju Divizije internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo grupe koje se održava u Italiji. Za najuspešnije takmičare na međunarodnom nivou Intesa Sanpaolo je obezbedila stručnu praksu u centrali ove međunarodne bankarske grupacije ili stipendiju u iznosu od 1.500 evra po osobi. Takođe, Banca Intesa je pobednike konkursa u Srbiji nagradila stipendijom u vrednosti od 1.000 evra po članu tima i plaćenim tromesečnim usavršavanjem u banci.

dokazi se

Drugo mesto na konkursu „Dokaži se 100%!“ osvojio je projekat Rade Mašić, studentkinje poslovnih studija Univeziteta Singidunum, i Živana Marinkovića, studenta Ekonomskog fakulteta iz Subotice Univerziteta u Novom Sadu. Članove drugoplasiranog tima banka je nagradila stipendijama od po 700 evra, dok su preostalih osam finalista dobili po 300 evra za zapaženo angažovanje na projektu.

Ovogodišnji konkurs “Dokaži se 100%” raspisan je krajem februara, a Sektor za ljudske resurse i Služba za upravljanje zadovoljstvom klijenata Banca Intesa intervjuisali su ukupno 54 studenata od svih prijavljenih kandidata i izabrali 12 finalista za rad na projektima. Učesnici konkursa nadmetali su se u izradi najboljeg programa lojalnosti, podeljeni u šest takmičarskih timova, a stručna komisija u sastavu predstavnika menadžmenta Banca Intesa, Divizije internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe i Univerziteta u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Univerziteta Singidunum, proglasila je najbolja rešenja.

Pročitajte i ovo...