/ Politika i društvo / Ericsson preuzima post-produkciju i upravljanje medijskim servisima BBC Creative tima
BiF Analize Čitajte B&F online

Ericsson preuzima post-produkciju i upravljanje medijskim servisima BBC Creative tima

This post has already been read 1301 times!

Kompanija Ericsson sklopila je ugovor sa jednim od vodećih svetskih javnih servisa, kompanijom BBC, za pružanje post-produkcijskih usluga i upravljanje medijskim servisima i menadžment medija usluga za BBC Creative.

Ericsson će pružati kompletnu uslugu, uključujući i usluge za montažu, editovanje i dizajn, miks zvuka i titlovanje i čuvanje sadržaja, uključujući i funkcije za pretraživanje i arhiviranje, a svi ti servisi su bazirani na Ericsson cloud platformi za medije.

Torsten Sauer, direktor Sektora za medijske servise u kompaniji Ericsson, rekao je: „Ponosni smo što je BBC odabrao upravo kompaniju Ericsson za pouzdanog partnera za pružanje post-produkcijskih usluga i upravljanje medijskim servisima. Ovo je veliki uspeh za kompaniju Ericsson i priznanje za naše talentovane timove i tehničko znanje i veštine koje imamo, i dodatno potvrđuje našu poziciju globalnog lidera u pružanju medijskih servisa.“

Ericsson sarađuje sa klijentima širom sveta na kreiranju kvalitetnog personalizovanog i intuitivnog iskustva za TV gledaoce. Portfolio kompanije Ericsson obuhvata usluge za obogaćivanje medijskog sadržaja, njegovu obradu, objavljivanje, isporuku i poboljšanje iskustva. Svake godine, Ericsson distribuira preko 4 miliona sati programa na više od 60 jezika za više od 500 televizijskih kanala.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close