Home VestiPolitika i društvo Otvoren konkurs za polaznike druge generacije programa „PepsiCo Start“

Otvoren konkurs za polaznike druge generacije programa „PepsiCo Start“

by bifadmin

Kompanija PepsiCo Srbija objavila je početak konkursa za izbor polaznika druge generacije razvojnog programa za diplomce „PepsiCo Start“. I ove godine, cilj programa je selekcija najboljih kandidata koji su diplomirali, a koji će nakon jednogodišnje plaćene prakse imati priliku da se zaposle u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren od 08. do 19. maja 2017. godine.

Ove godine diplomcima su na raspolaganju tri pozicije za profesionalni razvoj – pozicija održavanja u proizvodnji u fabrici u Magliću, kao i pozicija razvoja prodaje i pozicija logistike i distribucije u centrali kompanije u Beogradu. Zainteresovanim kandidatima za prijavu nije potrebno radno iskustvo, ali je poželjan liderski stav, orijentisanost na ostvarivanje rezultata i fleksibilnost, analitičnost, etičnost, odlično poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje MS Office paketa programa.

Nakon selekcije prijava, u uži krug će ući 30 najboljih kandidata koji će dobiti priliku da se uživo predstave, a samo šest će dobiti priliku za učešće u finalnom delu selekcije „Upoznaj PepsiCo“, tokom kog će im menadžment predstaviti kompaniju iz prve ruke. Kandidati će videti i kako izgleda rad na terenu sa prodajnim timom, kao i u proizvodnji u fabrici u Magliću.

Svi zainteresovani diplomci se mogu prijaviti i informisati putem sajta www.pepsicostart.rs. Proces selekcije biće zaokružen odabirom tri najbolja kandidata koja će svoju jednogodišnju plaćenu praksu u kompaniji PepsiCo Srbija početi u junu 2017. godine.

Pročitajte i ovo...