Home VestiEkonomija Koje sve tekuće račune možete imati u Komercijalnoj banci

Koje sve tekuće račune možete imati u Komercijalnoj banci

by bifadmin

Tekući računi Komercijalne banke, sa dodatnim pogodnostima i uslugama, omogućavaju klijentima korišćenje različitih bankarskih proizvoda i usluga u okviru jednog proizvoda.

Klijentima su dostupna četiri takva računa, sa specijalno odabranim proizvodima i uslugama u odnosu na kategoriju kojoj pripadaju. Kombank Aktiv i Kombank Premijum tekući računi namenjeni su zaposlenima, Kombank Klasik penzionerima, Kombank Start tekući račun kreiran je za mlade, nezaposlene, od 18 do 27 godina.

Osnovni proizvodi i usluge u „Spektakularno običnim“ računima su tekući račun, devizni račun, debitna kartica, elektronski servisi i trajni nalozi, još jedna od kreditnih ili pre-paid kartica po izboru klijenta i povoljan kurs za kupoprodaju evra.

Novina u ponudi Komercijalne banke je osiguranje od gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice ili mobilnog telefona u Kombank tekućim računima za zaposlene, premijum klijente i mlade, a za penzionere osiguranje imovine i zdravstveno osiguranje u slučaju hirurških intervencija. Kombank računi za zaposlene, premijum klijente i penzionere nude i čekove, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 24 meseca i dodatno osiguranje.

Kombank Klasik račun namenjen penzionerima sadrži posebnu ponudu keš kredita bez naknade za obradu zahteva, a premijum korisnici dobijaju i usluge iz premijum programa u saradnji sa partnerskim kompanijama Komercijalne banke.

Kombank Start tekući račun za mlade, oslobođen je troškova mesečnog održavanja.

Pročitajte i ovo...