/ Ekonomija / Elektromreža Srbije osvojila zlatnu medalju u oblasti informacionih tehnologija u međunarodnoj konkurenciji
BiF Analize Čitajte B&F online

Elektromreža Srbije osvojila zlatnu medalju u oblasti informacionih tehnologija u međunarodnoj konkurenciji

This post has already been read 520 times!

Na ceremoniji SAP Quality Awards, održanoj 11. septembra u Sopotu u Poljskoj, Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije osvojilo je zlatnu medalju za projekat SAP Sourcing, koji se odnosi na objedinjavanje svih segmenata procesa nabavki, kao i na sprovođenje e-nabavki električne energije. SAP Sourcing rešenje osvojilo je prvo mesto u kategoriji „Fast delivery“ projekata na takmičenju SAP projekata iz zemalja centralne i istočne Evrope.

Priznanje Elektromreži Srbije dodeljeno je u konkurenciji velikog broja projekata iz centralne i istočne Evrope i podrazumeva kvalifikaciju za osvajanje nagrade na nivou Evrope, Bliskog istoka i Afrike, u kome svake godine učestvuje oko 250 najkvalitetnijih projekata.

Ove godine, kompanije su se takmičile u četiri kategorije: Fast Delivery, Innovation, Business Transformation i Hybris Commerce Innovation.

„Nagrađene su organizacije koje posluju inteligentno i pokazuju kako se treba nositi sa izazovima digitalizacije. Interesantno je da su svi nagrađeni projekti deo šire strategije digitalne transformacije tih kompanija“, istakao je Jiri Sinaček, direktor programa SAP Quality Awards.

Pobednički projekti izabrani su od strane žirija koji čine SAP stručnjaci i eksperti za digitalne transformacije.

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close