Home VestiEkonomija Novi Sad raspisao neobavezujući poziv za privatnog partnera za Spens

Novi Sad raspisao neobavezujući poziv za privatnog partnera za Spens

by bifadmin

Grad Novi Sad objavio je neobavezujući javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za upravljanje i unapređenje poslovanja JP Sportski i poslovni centar Vojvodina, sa investicinim ulaganjem u popularni Spens.

Investiciona ulaganja u Spens, precizira se u oglasu, podrazumevaju sve radove potrebne za njegovu efikasniju iskorišćenost, bolju energetsku efikasnost, stabilniju i bolju infrastrukturu, koja podrazumeva sve građevinske i druge radove sa ugradnjom instalacija, postrojenja i opreme, kao i investiciona ulaganja u dodatni prostor koji će činiti zasebnu ili objedinjenu funkcionalnu ili tehničku celinu. Svi ovi radovi mogu se obaviti na površini postojećeg objekta, dok bi novi sadržaj bio na uglu Sutjeske i Bulevara Cara Lazara.

Pod upravljanjem i unapređenjem poslovanja Spensa, dodaje se dalje, podrazumeva se upravljanje poslovanjem preduzeća od strane profesionalnog menadžmenta sa iskustvom u upravljanju objektima slične veličine ili namene u regionu ili svetu.

Pismo o zainteresovanosti, uz podatak o partneru i reference, trebalo bi da sadrži i okvirni poslovni plan za period od najmanje 15 godina, idejno rešenje za investicioni program, planiranu strukturu finansiranja i sredstva obezbeđenja.

Rok za dostavljanje ponuda je 20. decembar u 12 časova, a analizu prispelih ponuda će obaviti komisija.

 

Izvor: eKapija

Pročitajte i ovo...